Antena 3 CNN Politică Elena Udrea s-a prins într-o horă la Baia de Aramă şi a făcut apel la solidaritate

Elena Udrea s-a prins într-o horă la Baia de Aramă şi a făcut apel la solidaritate

Elena Udrea s-a prins într-o horă la Baia de Aramă şi a făcut apel la solidaritate
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Sep 2010   •   18:14

Elena Udrea a participat duminică la o horă în oraşul Baia de Aramă. Ministrul Turismului s-a dus în localitate pentru a-l susţine pe candidatul PDL la postul de primar. Udrea le-a spus celor prezenţi că soluţiile actualului Guvern sunt singurele care pot fi aplicate în acest moment, indiferent de cine ar conduce ţara, relatează Mediafax.

"Nu e numai la noi greu, este peste tot greu (...) Oricine ar veni să ne conducă nu poate avea alte soluţii decât cele pe care le punem noi în practică", a spus Udrea.

Udrea a luat parte duminică la un miting electoral de susţinere a candidatului PDL pentru Primăria oraşului Baia de Aramă, alegerile urmând să aibă loc pe 26 septembrie.

Ministrul Dezvoltării regionale şi Turismului a vizitat oraşul Baia de Aramă, s-a fotografiat cu localnicii şi apoi s-a prins într-o horă pe acordurile imnului PDL, împreună cu zeci de susţinători ai candidatului Rafael Dunărinţu.

Elena Udrea a fost însoţită la Baia de Aramă de senatorul PDL de Mehedinţi Mihai Stănişoară. Alegerile pentru Primăria Baia de Aramă vor avea loc la finele acestei luni după ce fostul primar PDL Nistor Păulescu acuzând probleme de sănătate.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close