Antena 3 CNN Politică Elena Udrea s-a săturat să apară pe micile ecrane: Nu e nicio bucurie să mă văd mereu la televizor (VIDEO)

Elena Udrea s-a săturat să apară pe micile ecrane: Nu e nicio bucurie să mă văd mereu la televizor (VIDEO)

Elena Udrea s-a săturat să apară pe micile ecrane: Nu e nicio bucurie să mă văd mereu la televizor (VIDEO)
11 Ian 2010   •   21:58

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a săturat să apară la toate posturile de televiziune. Potrivit acesteia, desele apariţii pe misile ecrane nu au avantajat-o cu nimic.

Invitată luni seară la postul de televiziune OTV, aceasta a făcut un apel la realizatorii de televiziune să nu o mai promoveze zi şi noapte.

"În nici într-un caz n-am plătit vreodată să apar la televizor. Mai mult decât atât, apariţiile acestea nu mi-au adus nimic pozitiv. (...) Le-aş mulţumi dacă m-ar uita o vreme şi nu m-ar mai da atât pe toate ecranele. Nu numai că nu e nicio bucurie să te vezi dimineaţă, la prânz şi seara la televizor. Deci dacă ar fi să am vreo solicitare faţă de aceste televiziuni, faţă de aceşti realizatori de televiziune care s-au lamentat cât de des apare Elena Udrea, în timp ce chiar ei mă promovează zi şi noapte, ar fi să mă uite o vreme, pentru că realmente am treabă, nu vreau să stau să mă văd permanent pe ecranele televizoarelor", a declarat Elena Udrea.





Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Elena Udrea televiziune
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close