Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Tăriceanu este penibil şi jenant ca om politic, dar şi ca bărbat

Elena Udrea: Tăriceanu este penibil şi jenant ca om politic, dar şi ca bărbat

Elena Udrea: Tăriceanu este penibil şi jenant ca om politic, dar şi ca bărbat
13 Apr 2008   •   20:05

Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, la Târgu-Jiu, unde a participat la lansarea candidaţilor PDL la diferite funcţii în administraţia locală. În discursul susţinut în faţa a aproximativ 1.600 de persoane, Elena Udrea i-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Dinu Patriciu, dar şi pe Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc. Ea şi-a exprimat totodată speranţa că Gorjul va fi un judeţ portocaliu după 1 iunie.

?Acum un an s-a produs marea trădare. Tăriceanu şi Olteanu la braţ cu Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc au scos PD de la guvernare, dar noi ne întoarcem pentru că avem lucruri importante de terminat. Trebuie să câştigăm alegerile locale ca primă bătălie într-un ciclu lung. Vor urma alegerile generale şi cele prezidenţiale, pe care cu siguranţă le va câştiga Traian Băsescu. În 2004 ne-am ales greşit partenerii, ne-am aliat cu trădătorii?, a declarat Elena Udrea.

La ieşirea din sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu unde a avut loc lansarea candidaţilor, secretarul executiv al PDL a spus că premierul Călin Popescu Tăriceanu ?este penibil şi jenant şi ca om politic, şi ca bărbat?. Declaraţia Elenei Udrea vine după ce premierul a lansat, vineri, la Oradea, atacuri dure la adresa ?şacalilor imobiliari? şi a ?profitorilor? din jurul RA-APPS. La ceremonia de lansare a candidaţilor PNL din Bihor, Tăriceanu a vorbit despre Elena Udrea ca fiind ?cea care a făcut numeroase servicii preşedintelui?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close