Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Cerem organizarea la termen a alegerilor parlamentare

Emil Boc: Cerem organizarea la termen a alegerilor parlamentare

Emil Boc: Cerem organizarea la termen a alegerilor parlamentare
23 Iun 2008   •   13:06

Liberal democraţii au discutat luni pe tema alegerilor locale. În urma unei ?analize riguroase?, preşedintele Emil Boc s-a declarat mulţumit că ?PD-L a obţinut cel mai bun scor din istoria sa. Ne-am dublat scorul din 2004. De asemenea, am obţinut singuri mai mult decât alinţa D.A.?. ?Pentru a doua oară PD-L învinge singur PSD?, a spus Boc.

Totuşi, în urma analizei, acesta a anunţat că s-a hotărât dizolvarea organizaţiilor judeţene care nu au obţinut cel puţin un preşedinte al consiliului judeţean, un primar sau mai puţin de 5% sub media naţională a partidului. Printre aceste organizaţii se numără cele din Bacău, Constanţa, Gorj, Galaţi, Satu Mare, Teleorman, Vaslui şi Vrancea. ?Nu este cazul unei demisii la Bucureşti, având în vedere performanţa obţinută. Avem practic majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti?, a mai spus Boc.

După victoria din alegerile locale, spune Boc, obiectivul partidului este câştigarea alegerilor parlamentare din toamnă. Existând semnale din partea guvernului pentru prelungirea alegerilor până în martie 2009, preşedintele PD-L a cerut organizarea la termen a alegerilor. ?Credem că s-ar menţine în activitate un parlament nelegitim. Astfel, cerem respectarea constituţiei în cazul alegerilor din toamnă?, a declarat preşedintele democrat-liberal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Criminalii de la Padina au fost eliberaţi din arest
x close