Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Tandemul Vasile Blaga ? Liviu Negoiţă este asul din mânecă al PDL

Emil Boc: Tandemul Vasile Blaga ? Liviu Negoiţă este asul din mânecă al PDL

Emil Boc: Tandemul Vasile Blaga ? Liviu Negoiţă este asul din mânecă al PDL
11 Apr 2008   •   08:17

În tabăra PDL, vineri a fost veselie mare. Timp de trei ore, democrat-liberalii au cântat, au dansat şi şi-au lansat candidaţii în cadru festiv. Câteva mii de oameni din toată ţara au venit în Capitală pentru lansarea candidaţilor pentru alegerile locale. Primul care a urcat pe scenă a fost preşedintele PDL Emil Boc, care a atacat încă o dată guvernarea Tăriceanu. ?Premierul a trădat partidul cu care a reuşit să ajungă la conducere. Tăriceanu ne-a răsplătit prin înlăturarea de la guvernare şi prin trădare. Acum, Tăriceanu stă la masă cu adversarii noştri politici din 2004: Iliescu, Năstase, PSD?, a atacat Boc.

BOC: BLAGA ESTE ASUL DIN MÂNECĂ AL PDL-ULUI

Liderul PDL nu a omis să vorbească despre candidatul la primăria generală, fostul ministru de Interne Vasile Blaga, şi şeful său de campanie Liviu Negoiţă. În deschiderea evenimentului, liderul PDL Emil Boc a ţinut să sublinieze: "Tandemul Vasile Blaga ? Liviu Negoiţă este asul din mânecă al PDL".

"PDL are nevoie ca de aer de victoria la alegerile locale. Asta este singura modalitate în care putem câştiga apoi bătălia pentru Palatul Victoria, pentru a putea guverna singuri?, a continuat preşedintele formaţiunii. Totodată, Emil Boc a anunţat că, începând din toamnă, dacă PDL va ajunge la guvernare, va duce mai departe proiectul descentralizării, început de Vasile Blaga şi întrerupt de Guvernul Tăriceanu II.

El a spus că PDL nu va mai da sarcini administraţiei locale fără să îi dea şi banii necesari. De asemenea, Boc a arătat că PDL va continua descentralizarea serviciilor de bază: învăţământ, sănătate, cultură, poliţie locală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close