Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, precizări după ce a fost demis de Mihai Tudose: „Decizia aparţine cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”

Eugen Teodorovici, precizări după ce a fost demis de Mihai Tudose: „Decizia aparţine cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”

Eugen Teodorovici, precizări după ce a fost demis de Mihai Tudose: „Decizia aparţine cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici
de S.T.    |    22 Iul 2017   •   15:16

Senatorul PSD Eugen Teodorovici susţine că decizia privind demiterea lui din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose aparţine „cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România” şi că se aştepta să piardă acest post încă de la numire.

„Nu ţineam neapărat să am un punct de vedere, cu atât mai puţin o reacţie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din funcţia de consilier onorific al domniei sale. În schimb, au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine? Poate şi pentru acest motiv, dar mai ales din respect pentru cei care gândesc şi care doresc cu adevărat binele acestei ţări, am să fac câteva precizări. Mă aşteptam la o astfel de decizie încă de la numirea mea în această funcţie, pentru că am ştiut întotdeauna că acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume şi mai ales de a acţiona, nu este ceea ce acceptă şi promovează o mare parte din clasa politică actuală... încă. (...) Cui aparţine această decizie? Cu siguranţă cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România, de la economie la justiţie, de la sănătate la sistemul social şi educaţie, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecinţă!”, a scris sâmbătă Teodorovici pe pagina de Facebook.



Eugen Teodorovici a fost demis vineri, 14 iulie, din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, motivul invocat fiind acela că social-democratul nu a respectat „disciplina comunicării” de la nivelul Executivului.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close