Antena 3 CNN Politică Eurodeputatul Victor Boştinaru o critică pe Elena Udrea: A refuzat să participe la o şedinţă din PE

Eurodeputatul Victor Boştinaru o critică pe Elena Udrea: A refuzat să participe la o şedinţă din PE

Eurodeputatul Victor Boştinaru o critică pe Elena Udrea: A refuzat să participe la o şedinţă din PE
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Apr 2011   •   15:53
Ministrului Elena Udrea a refuzat să participe la o reuniune a Comisiei REGI din PE, gest considerat ofensator de eurodeputatul PSD Victor Boştinaru. Acesta susţine că neparticiparea ministrului a fost "o ofensă adusă Parlamentului European" şi "un refuz al dialogului care ar fi putut să o pună într-o situaţie incomodă".

Potrivit unui comunicat al europarlamentarului PSD, citat de Mediafax, "ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost invitată să participe, marţi, la o întâlnire în Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European (REGI), unde a fost chemată să prezinte raportul cu privire la “performanţele” ministerului pe care îl conduce".

"Cu toate acestea, Elena Udrea, într-un gest fără precedent, a refuzat dialogul cu eurodeputaţii din Comisia REGI, deşi conform agendei ministrului, publicată pe site-ul oficial, Elena Udrea se afla marţi la Bruxelles pentru o întâlnire cu comisarul Johannes Hahn şi comisarul Antonio Tajani. Mai mult decât atât, ministrul Elena Udrea a aterizat în această dimineaţă la Bruxelles", se mai arată în comunicatul lui Victor Boştinaru.

Atunci când ministrul Elena Udrea absentează nemotivat de la o dezbatere foarte importantă şi unde există o confirmare din partea ei, colegii din Comisia REGI au interpretat absenţa ministrului ca o ofensă adusă Parlamentului European, ca un refuz al dialogului care ar fi putut să o pună într-o situaţie incomodă atunci când ar fi fost întrebată asupra situaţiei alarmante privind absorbţia fondurilor europene”, mai consideră eurodeputatul.

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Victor Bostinaru
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close