Antena 3 CNN Politică Fenechiu nu exclude ca dosarul "Transformatorul" să-i aducă o condamnare

Fenechiu nu exclude ca dosarul "Transformatorul" să-i aducă o condamnare

Fenechiu nu exclude ca dosarul "Transformatorul" să-i aducă o condamnare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    07 Ian 2014   •   12:32

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu nu exclude posibilitatea de a fi condamnat la închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", al cărui recurs se judecă astăzi, însă şi-a exprimat speranţa că "în România mai există dreptate".

 
Întrebat dacă ia în calcul şi o sentinţă ca cea primită luni de fostul premier Adrian Năstase, respectiv de închisoare cu executare, Fenechiu a răspuns afirmativ. 
 
"Nu pot să nu iau în calcul o astfel de situaţie, pentru că trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul. Dar suntem la cea mai înaltă instanţă din România (Curtea Supremă - n.r.) şi cred că mai există şi dreptate în ţară", a spus, marţi, deputatul PNL Relu Fenechiu, aflat la Curtea Supremă.

Fostul ministru al Transporturilor a adăugat că speră să fie achitat judecătorii instanţei supreme, dar ia în calcul şi posibilitatea de a fi condamnat, "pentru că trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul".
 
Fenechiu a adăugat că nu se teme "de prea multe", având în vedere prin câte "a trecut în viaţă", dar se teme pentru familia sa.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, vine astăzi din nou în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă recursul în dosarul Transformatorul.

Pe 12 iulie 2013, ministrul Transporturilor de atunci, Relu Fenechiu, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Transformatorul", la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă calificată
.

 
Citeşte şi Un ministru român a albit la o lună după ce "Transformatorul" l-a ars cu 5 ani de puşcărie

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close