x close

Florin Cîțu: PSD se comportă că o "grupare teroristă". Vânează voturi prin prăbuşirea economiei

de M.Z.    |    03 Iun 2020   •   10:34
Florin Cîțu: PSD se comportă că o "grupare teroristă". Vânează voturi prin prăbuşirea economiei Hepta

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că acțiunile PSD din Parlament reprezintă "terorism economic".

Oficialul spune că "PSD se comportă că o grupare teroristă", venind cu măsuri care să le aducă voturi, cu riscul de a prăbuși economia.

"Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic. Nu există niciun dubiu aici.

PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Acum PSD vânează voturi prin prăbuşirea economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu nu vrea creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face totul pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca şi până acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia.

#RomaniiTrebuieSaStie", a scris ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.
 

Parteneri
Parteneri
sati