Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu exclude varianta unui guvern tehnocrat: ”Am mai avut în 2016. A fost dezastru”

Florin Cîțu exclude varianta unui guvern tehnocrat: ”Am mai avut în 2016. A fost dezastru”

Premierul Florin Cîțu exclude varianta unui guvern tehnocrat, propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunând că am mai avut parte de un astfel de Executiv în 2016 și ”a fost dezastru”.

Florin Cîțu exclude varianta unui guvern tehnocrat: ”Am mai avut în 2016. A fost dezastru”
Sursa foto: Captură Facebook / PNL
de Andreea Ştefan    |    30 Sep 2021   •   22:21

”Am mai participat la un guvern tehnocrat în 2016. A fost dezastru. A fost un guvern 'tehnocrat' condus de PSD cu cei de la USR. Asta a fost în 2016. Nu vom face așa ceva niciodată. PNL nu se lasă îngenunchiat de nimeni. PNL a fost votat de români să conducă în perioada următoare, va da premierul și mergem mai departe.

Văd pe cei de la USR împreună cu PSD și AUR. Nu credeam că pot să văd așa ceva în România. Nu există altă variantă pentru PNL. Asta trebuie să înțeleagă toți cei care vor să negocieze cu PNL. PNL va fi la guvernare până ân 2024 și va avea premier”, a declarat Florin Cîțu la TVR1.

Marcel Ciolacu: ”Este exclus să votăm un Guvern minoritar”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că social-democrații nu vor vota un Guvern minoritar și că își doresc să pice două Executive, pentru a se ajunge la alegeri anticipate.

”Este exclus să votăm un Guvern minoritar. Suntem de acord să facem un acord cu toate forțele politice, inclusiv cu președintele României, că vrem cu toții alegeri anticipate.

Poate să vină un Guvern tehnocrat, fără oameni politici.

(...) După două guverne, scrie în Constituție că poate președintele să dizolve Parlamentul. Este perfect constituțional ce v-am spus”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu guvern tehnocrat
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close