Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu ar vrea să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul: "Vom discuta cu fiecare în parte"

Florin Cîţu ar vrea să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul: "Vom discuta cu fiecare în parte"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, este interesat să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul şi susţin principiile liberale.

Florin Cîţu ar vrea să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul: "Vom discuta cu fiecare în parte"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Silvia Preda    |    23 Noi 2021   •   16:28

"Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să îi aducem înapoi. Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL.

Sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă pe preşedintele României, care nu atacă PNL.

Sunt unii oameni care au fost şi au plecat, poate, dintr-o afinitate sau poate o prietenie mai veche faţă de fostul lider, dar, până la urmă, există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal - PNL, iar toţi aceia care vor să meargă mai departe, să susţină principiile liberale îşi au locul doar în PNL", a explicat el, scrie Agerpres.

Florin Cîțu, un nou atac la Raluca Turcan: ”A stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile” 

Florin Cîţu a declarat, marţi, că le-a transmis liberalilor care au o problemă să vină să o discute în cadrul partidului sau la Guvern.

"Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă, să vină să discutăm în PNL. Dacă era vorba de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, bineînţeles că va trebui să luăm şi alte decizii", a spus Florin Cîţu.


 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close