Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu stă ”ascuns” de 48 de ore și postează poze din SUA pe Instagram, alături de un mesaj clar

Florin Cîțu stă ”ascuns” de 48 de ore și postează poze din SUA pe Instagram, alături de un mesaj clar

Florin Cîţu a dispărut din spațiul public de când a izbucnit scandalul. În schimb, este foarte activ pe Instagram.

Florin Cîțu stă ”ascuns” de 48 de ore și postează poze din SUA pe Instagram, alături de un mesaj clar
Sursa foto: Instagram / Florin Cîțu
de Laura Dinu    |    13 Aug 2021   •   08:34

Premierul a postat mai multe fotografii din Statele Unite, însoțite de melodii cu mesaje extrem de clare. De exemplu, la una dintre poze, premierul a ales cântecul "can't stop me now".

Florin Cîțu, prins băut la volan, în Statele Unite: "Am făcut o greșeală acum 20 de ani"

Un document din martie 2000, al autorităților americane, indică faptul că premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului. În cursul zilei de miercuri, Cîțu a confirmat greșeala făcută.

Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit o amendă de 1000 de dolari americani, potrivit unui portal juridic din SUA. Decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta.

"Acum 20 de ani a fost vorba de condus sub influența alcoolului. Am plătit amendă respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut acea informație. Apare acum, în competiția internă din PNL.", a declarat Florin Cîțu, miercuri.

Acesta a mai precizat că și-a vândut mașina, la acel moment, pentru a plăti amenda.

Tatăl lui Florin Cîţu sare în apărarea premierului: "Nu ne-a spus că a fost condamnat în SUA. El deranjează, că e un om corect"

Vasile Cîţu spune că fiul său nu le-a spus nici lui, nici soţiei, acum 20 de ani, că a stat în spatele gratiilor 48 de ore, pentru că a fost prins băut la volan, potrivit fanatik.ro.

"Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții", a spus tatăl premierului.

Vasile Cîţu a mai declarat că fiul lui deranjează foarte multe persoane deoarece este un om corect, care nu se abate de la reguli, iar atacul nu este deloc întâmplător. 

"Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine", a continuat Vasile Cîţu.

Totodată, tatăl premierului mai spune că unii ar încerca să-l îngenuncheze în lupta pentru şefia PNL.

La acea vreme, Florin Cîţu avea 29 de ani.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut în gol şi a luat foc, la Mestre
x close