Antena 3 CNN Politică Cîțu, după ce protestatarii AUR au forțat intrarea în Parlament: "Atentat la sănătatea românilor"

Cîțu, după ce protestatarii AUR au forțat intrarea în Parlament: "Atentat la sănătatea românilor"

Președintele Senatului, Florin Cîțu, lider PNL, apreciază că gestul protestatarilor AUR de a forța intrarea în Parlament e un "atentat la sănătatea românilor". 

Cîțu, după ce protestatarii AUR au forțat intrarea în Parlament: "Atentat la sănătatea românilor"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    21 Dec 2021   •   14:43

El afirmă că "violențele și vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19".

"Atentat la sănătatea românilor! Violențele și vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19! Asta denotă egoism pur", a scris preşedintele PNL, Florin Cîțu, marţi, pe pagina de Facebook.

Apoi, ela reluat tema potrivit căreia vaccinarea și certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului.

"Doar așa îi putem proteja pe cei care nu se pot apăra singuri, pe cei care se află în stare gravă din cauza COVID-19. Ca președinte al Senatului și ca liberal convins, apăr dreptul de a protesta. 

Dar acesta trebuie să se exercite în mod pașnic și doar în limitele Constituției. Dreptul de a avea o opinie diferită este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României, dar dreptul la viață prevalează", conchide Cîțu.

Protestatarii împotriva legii certificatului verde au spart cordonul de jandarmi şi au forţat intrarea în Parlament

Mulţimi de protestatari au intrat în curtea Palatului Parlamentului, marţi, după ce au înconjurat clădirea, ei protestând faţă de introducerea certificatului verde.

Printre protestatari sunt şi susținători AUR au intrat în curtea Palatului Parlamentului, după ce au spart cordonul de jadarmi.

Este vorba despre participanții la protestul anunțat de AUR față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu protest
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close