Antena 3 CNN Politică Flutur: Înfiinţarea unui nou partid, normală. PSD să se obişnuiască cu pierderea monopolului stângii

Flutur: Înfiinţarea unui nou partid, normală. PSD să se obişnuiască cu pierderea monopolului stângii

Flutur: Înfiinţarea unui nou partid, normală. PSD să se obişnuiască cu pierderea monopolului stângii
Sursa foto: Gheorghe Flutur
01 Mar 2010   •   13:58

Înfiinţarea unei noi formaţiuni de către parlamentarii independenţi reprezintă un act de normalitate pe scena politică, PSD fiind obligat să se obişnuiască cu ideea că a pierdut monopolul stângii în România, a suţinut luni, vicepreşedintele PDL Gherghe Flutur.
"Este o problemă firească, un act de normalitate pe scena politică, pentru că, monopolul stângii, PSD-ul trebuie să se obişnuiască cu gândul că l-a pierdut de o bucată de vreme şi atunci o competiţie pe stânga este benefică", a declarat Flutur, referindu-se la intenţia de constituire a unui nou partid politic.
Flutur a avut numai cuvinte de laudă la adresa iniţiatorilor noului proiect politic, apreciind că îi cunoaşte pe unii dintre ei şi că aceştia sunt oameni reformatori.
În schimb, vicele PDL a respins ipoteza folosirii independenţilor pentru scoatarea UDMR de la guvernare. "Luaţi în calcul coeficientul de supărare al partidelor din opoziţie, care fac toate eforturile ca să trimită parlamentarii în grupul independenţilor. Este o problemă a dumnealor, nu a noastră şi aceste teorii ale conspiraţiei la miezul nopţii, flacăra de nu ştiu ce culoare, le aparţine. Probabil că încă sunt în campanie electorală" a explicat Flutur, atrăgând atenţia că PDL are un contract, pe care îl respectă, atât cu UDMR, cât şi cu parlamentarii independenţii şi grupul minorităţilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbări bruşte de temperatură! Revin ploile şi vijeliile
x close