Antena 3 CNN Politică Fostul ministru Ariton, despre contractele cu Gazprom: o telenovelă justiţiară

Fostul ministru Ariton, despre contractele cu Gazprom: o telenovelă justiţiară

Fostul ministru Ariton, despre contractele cu Gazprom: o telenovelă justiţiară
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Ian 2014   •   20:01

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton consideră că ancheta Antenei 3, în care apare şi numele său, este o "telenovelă justiţiară" şi o "intoxicare".

"O spun din capul locului: cu această telenovelă justiţiară, Antena 3 a dovedit, încă o dată, nu doar lipsa crasă a respectului faţă de meseria de jurnalist, ci mai ales lipsa de scrupule în acţiunea de intoxicare a societăţii noastre. O acţiune în care, oricât ar fi de subtile, aparenţele jurnalistice nu pot ascunde, atât cât şi-ar dori producătorii şi realizatorii postului, ura bolnăvicioasă şi falsurile informaţionale cu care, de ani de zile, urmăresc compromiterea preşedintelui României şi a apropiaţilor săi.(...) Ideea că în calitate de ministru al Economiei, aflat în vizită oficială, la Moscova, am pus la cale o lovitură comercială cu unul din cei mai mari producători şi furnizori de energie din lume este de-o diabolică nebunie.(...) Iar punerea venirii Gazprom în România pe seama unor relaţii personale locale este curat prostie, atât de evidentă pentru o minte sănătoasă încât nu merită nici măcar dovedită", a spus fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, într-un comunicat de presă.

Reacţia lui Ariton vine după ce, "în seara zilei de 15 ianuarie, postul de televiziune Antena 3 a difuzat o aşa-zisă anchetă jurnalistică, sub titlul „Afacerea PDL - Gazprom - Ioana Băsescu", în care am fost prezentat ca principal al intrării gigantului energetic rusesc Gazprom pe piaţa românească. Mai precis, pe piaţa sibiană a comerţului de carburanţi", spune Ariton.

Informaţiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close