Antena 3 CNN Politică Fostul premier Victor Ponta, despre viitorul premier Sevil Shhaideh: Mi se pare o propunere foarte bună

Fostul premier Victor Ponta, despre viitorul premier Sevil Shhaideh: Mi se pare o propunere foarte bună

Fostul premier Victor Ponta, despre viitorul premier Sevil Shhaideh: Mi se pare o propunere foarte bună
21 Dec 2016   •   12:26

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri că propunerea PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru - Sevil Shhaideh - este foarte bună şi de nerefuzat de preşedintele Klaus Iohannis.

"Am o părere foarte bună despre Sevil, am lucrat cu ea foarte bine şi cât a fost secretar de stat, după cum ştiţi am propus-o ca ministru. A fost un ministru foarte bun şi îi urez succes. Chiar cred că este o femeie foarte echilibrată şi, repet, cât am lucrat cu ea am lucrat foarte bine şi o respect foarte mult. Mi se pare o propunere foarte bună. O votez cu plăcere dacă vine în Parlament", a afirmat Ponta, la Camera Deputaţilor.

El a adăugat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, are încredere în Sevil Shhaideh aşa cum şi el a avut când a propus-o ministru al Dezvoltării.

"Haideţi să avem guvern cât mai repede, să avem guvern şi astăzi dacă putem să îl avem, pentru că în fiecare zi pierdem bani pentru oameni şi pierdem lucruri importante", a susţinut el.

Victor Ponta a precizat că nu a ştiut ce propunere va face liderul PSD la Cotroceni şi că a aflat despre ea de la televizor.

Întrebat ce semn este pentru PSD faptul că a fost propusă Sevil Shhaideh, fostul premier a spus: "un semn de deschidere".

"E femeie, e musulman, e un semn de deschidere şi de normal şi e un profesionist foarte bun. Nu ştiu ce va face domnul Iohannis, dacă va accepta sau nu. Propunerea e de nerefuzat, nu ştiu ce motiv ar avea domnul Iohannis să o refuze, că nu au apucat să îi facă niciun dosar", a încheiat Ponta.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close