Antena 3 CNN Politică Fostul primar din Ploieşti adus la DNA pentru a fi confruntat cu denunţătorul său. Confruntarea nu a mai avut loc

Fostul primar din Ploieşti adus la DNA pentru a fi confruntat cu denunţătorul său. Confruntarea nu a mai avut loc

Fostul primar din Ploieşti adus la DNA pentru a fi confruntat cu denunţătorul său. Confruntarea nu a mai avut loc
13 Mar 2015   •   11:51

UPDATE: Confruntarea între fostul primar din Ploieşti Iulian Bădescu şi denunţătorul său nu a mai avut loc. Avocatul William Brânză, unul dintre apărătorii lui Iulian Bădescu  a declarat, vineri că programata confruntare între clientul său şi denunţătorul acestuia, Daniel Capră, nu a mai avut loc deoarece avocaţii apărării nu au studiat dosarul.

----

Fostul primar din Ploieşti, arestat preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu, a fost adus azi pentru audieri la DNA Ploieşti. Iulian Bădescu va fi confruntat cu patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Daniel Capră, care este denunţătorul său în acest dosar. Dacă Bădescu nu a vrut să facă vreo declaraţie la intrarea în sediul DNA, omul de afaceri Daniel Capră, adus din arest, a spus că este pregătit pentru confruntarea cu Bădescu. Daniel Capră este denunţător în dosarul de corupţie al fostului primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, iar fratele lui Capră, Nicolae, şi concubina acestuia sunt martori.

În 3 martie, primarul Iulian Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA, în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local. Ulterior, el a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. În 10 martie, Bădescu şi-a dat demisia din funcţia de primar al Ploieştiului şi din funcţiile deţinute în PSD, renunţând şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni politice. Iulian Bădescu era preşedintele organizaţiei municipale a PSD Ploieşti.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, procurorii Serviciului teritorial Ploieşti al instituţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul lui Iulian Bădescu, fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave având ca rezultat obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit (2 acte materiale).

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close