Antena 3 CNN Politică Fraude mușamalizate de statul paralel. Ce se întâmplă în ancheta privind finanțările ilegale ale USR și PNL

Fraude mușamalizate de statul paralel. Ce se întâmplă în ancheta privind finanțările ilegale ale USR și PNL

Fraude mușamalizate de statul paralel. Ce se întâmplă în ancheta privind finanțările ilegale ale USR și PNL
Sursa foto: foto: captura Antena 3
15 Iul 2018   •   11:39

Noi dezvăluiri incendiare despre finanțările ilegale din campaniile electorale ale USR și PNL.

Autoritatea electorală permanentă a depistat operațiuni financiare ilegale în campaniile din 2016. Au trecut doi ani de atunci. Jurnaliștii Luju.ro au prezentat noi documente zdrobitoare care arată de au descoperit inspectorii, dar nu avem încă rezultate în cadrul anchetei.

Junalistul Antena 3 Adina Anghelescu are mai multe informații:

"Se poate suspiciona o mușamalizare, pentru că documentele prezentate de Lumea Justiției demonstrează că AEP  a făcut mai multe controale, mia multe rapoarte care vizau atât operațiunile ilegale ale USR și USB, în campaniile de la alegerile locale și cele parlamentare din 2016, dar și pe cele ale PNL, privind aceleași alegeri.

La Parchetul General există o sesizare făcută de AEP doar în privința USR-USB, nu și în privința suspiciunilor privind anumite fapte de natură infracțională ale liberalilor.

Din câte m-am informat, ancheta în privinaț USR-USB bate pasul pe loc, pentru că de un an de zile se află in rem", a explicat Adina Anghelescu.

×
Subiecte în articol: USR
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close