Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea îl face "dictator" pe Ludovic Orban: "Îl trage de urechi pe Barna. Vrea doar el să comunice"

Gabriela Firea îl face "dictator" pe Ludovic Orban: "Îl trage de urechi pe Barna. Vrea doar el să comunice"

Gabriela Firea il acuza pe Ludovic Orban ca ar fi dictator, dupa ce fostul Premier a criticat anunțul făcut de Dan Barna marți, care a anunțat că îl propune pe Cătălin Drulă pentru funcția de Președinte al camerei Deputaților. Orban a fost deranjat de ieșirea publică a liderului USR: „înțelegerea noastră comună a fost să evităm comunicările individuale de poziții”.

Gabriela Firea îl face "dictator" pe Ludovic Orban: "Îl trage de urechi pe Barna. Vrea doar el să comunice"
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Mia Lungu    |    15 Dec 2020   •   15:55

"Orban. Trăsături de dictator. Vrea doar el să comunice. Îl trage de urechi pe Barna că l-a propus public pe Drulă la Cameră. Cum făcea cu testele. Voia doar el să ne informeze, ca să ne dezinformeze!"

Orban. Trăsături de dictator. Vrea doar el să comunice. Îl trage de urechi pe Barna că l-a propus public pe Drulă la Cameră. Cum făcea cu testele. Voia doar el să ne informeze, ca să ne dezinformeze!

Posted by Gabriela Firea on Tuesday, 15 December 2020

„Am convenit în cursul primelor două zile de negocieri pe care le-am avut cu liderii USR-PLUS și UDMR să comunicăm doar împreună și doar acele lucruri asupra cărora am ajuns la un acord.

Având în vedere faptul că înțelegerea noastră comună a fost să evităm comunicările individuale de poziții care nu au făcut obiectul consensului dintre liderii celor trei formațiuni, rămân consecvent acordului agreat cu ceilalți parteneri de discuție. Consider că orice propunere sau posibilă soluție menită să consolideze formarea viitoarei coaliții trebuie adusă pe masa discuțiilor și încurajez toți partenerii să rămână consecvenți acordului inițial.”, a transmis Ludovic Orban, marți, printr-un comunicat de presă.

Dan Barna: "Propunem o altă cadidatura la conducerea Camerei Deputaților. Cătălin Drulă"

Dan Barna a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că renunță la șefia Camerei Deputaților și îl propune, în schimb, pe Cătălin Drulă pentru această funcție: "Încercăm o nouă deschidere. Propunem o altă candidatură la șefia Camerei Deputaților. O să-l propunem pe Cătălin Drulă." 

Negocierile de la sfârșitul săptămânii trecute s-au blocat după ce atât Dan Barna cât și Ludovic Orban au revendicat șefia Camerei Deputaților. Șeful USR declară acum că își dorește depășirea blocajului, motiv pentru care Alianța USR-PLUS a venit cu o nouă propunere pentru funcția intens disputată.

"Se percepe că suntem în situația unui blocaj legat de alocarea funcțiilor pe partidea, sau și mai fals, că este o chestiune legată de ambiții personale ale liderilor celor două partide din conducerea coaliției, respectiv a mea și a Domnului Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close