Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Al 530-lea bebeluș născut și 110 sarcini în evoluție! Voi propune ca acest program să fie extins la nivelul întregii țări"

Gabriela Firea: "Al 530-lea bebeluș născut și 110 sarcini în evoluție! Voi propune ca acest program să fie extins la nivelul întregii țări"

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat miercuri rezultatele programelor FIV 1 și FIV 2 - O șansă pentru cuplurile infertile, inițiate de aceasta pe perioada mandatului de la PMB : "Minunile sunt lângā noi!" a scris aceasta pe Facebook.

Gabriela Firea: "Al 530-lea bebeluș născut și 110 sarcini în evoluție! Voi propune ca acest program să fie extins la nivelul întregii țări"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Dec 2020   •   15:40

"Minunile sunt lângā noi! Al 530-lea bebelus nascut si 110 sarcini in evolutie! Este rezultatul programelor FIV 1 si FIV 2 - O șansă pentru cuplurile infertile, pe care le-am inițiat ca primar." a anunțat Gabriela Firea miercuri, printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

"Voi propune în Parlament ca acest program atat de necesar să fie extins la nivelul întregii țări. Circa 3500 euro suma decontată pentru analize și tratamentul de fertilizare, aplicat pentru femei între 26 și vârsta recomandată de medic, nu doar un tratament decontat, ci câte recomandă medicul - așadar, condiții mult mai bune față de programul derulat de Ministerul Sănătății - restrictiv și birocratic. "

Minunile sunt lângā noi! Al 530-lea bebelus nascut si 110 sarcini in evolutie!???? Este rezultatul programelor FIV 1 si...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 2 December 2020

Gabriela Firea anunța în august reluarea programului 'O șansă pentru cuplurile infertile'

"De Sfanta Maria, o veste aducatoare de speranta! Reluăm chiar acum înscrierile pentru Proiectul FIV2 – O şansă pentru cuplurile infertile, etapa 2020, cu 1.000 de locuri disponibile pentru stimulentul financiar de aproape 3 000 de euro!", scria Gabriela Firea la acel moment

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close