Antena 3 Politică Gabriela Firea, despre guvernanți: "Mint, se amenință între ei, falsifică documente publice"

Gabriela Firea, despre guvernanți: "Mint, se amenință între ei, falsifică documente publice"

de Claudia Popovici    |    20 Apr 2021   •   17:12
Gabriela Firea, despre guvernanți: "Mint, se amenință între ei, falsifică documente publice" Facebook

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un nou mesaj critic la adresa guvernanților despre care spune că au doar interese proprii, în timp ce România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social ci și instituțional-moral.

Gabriela Firea apreciază că partenerii acestei coaliții pe care o numește 'nocivă' au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice.

„Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliții nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună și manipulare până la falsuri oribile și uz de fals -, pentru interesul LOR politic.

Nu doar că i-au mințit pe români și au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice”, a scris reprezentantul PSD pe rețeaua de socializare.

Gabriela Firea: "Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău. Şmecherii puterii se bat pe ciolan”

„România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social ci și instituțional-moral în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR. Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce șmecherii puterii se bat pe ciolan, disperați să-și umfle buzunarele”, a mai scris Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close