Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni"

Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni"

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un masaj critic adresat coaliţiei de guvernare pe care o acuză că nu livrează nimic util pentru români.

Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni"
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Claudia Popovici    |    04 Mai 2021   •   17:16

Potrivit senatoarei PSD, Gabriela Firea, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, coaliţia de guvernare nu livrează nimic bun pentru oameni. Ea şi-a motivat afirmaţia dând exemplu un senator USR Plus care îi face "populişti" pe colegii de guvernare.

„Pe mâna cui a încăput tara!? Jigniri în plenul Senatului! Un senator USR/Plus îi face “populiști” si inoportuni pe liberali! Colegi de guvernare, de altfel! Parteneri!!

Motivul : un proiect de lege propus de liberalul Florin Roman, care prevede acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu începere de la 6 martie 1945, precum si a celor deportate în străinătate, sau care au trecut prin prizonierat. Si au si anuntat veseli ca vor vota împotriva proiectului!

„Liberalii tac si înghit. Mi-e milă de români”

Liberalii tac si înghit. Nu de ei îmi e milă! Ci de români! Care sunt nevoiți să suporte o “CDR 2” - mai arogantă si mai ipocrită, în care, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni", a conchis Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD coalitia de guvernare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close