Antena 3 CNN Politică Garda veche din PSD îl vrea pe Sorin Oprescu la primăria Capitalei

Garda veche din PSD îl vrea pe Sorin Oprescu la primăria Capitalei

Garda veche din PSD îl vrea pe Sorin Oprescu la primăria Capitalei
21 Mar 2008   •   17:08

Desemnarea candidatului PSD pentru primăria Capitalei naşte în continuare discuţii în rândul social-democraţilor. În timp ce preşedintele PSD Mircea Geoană spune că Marian Vanghelie se bucură de susţinerea unanimă a organizaţiei Bucureşti, alţi lideri ai partidului declară că Sorin Oprescu ar fi mai potrivit. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, susţine că aşteaptă decizia de săptămâna viitoare a conducerii partidului în privinţa candidatului la Primăria Capitalei, dar îşi declară voalat preferinţa pentru Sorin Oprescu.
Şi vicepreşedintele PSD Nicolae Văcăroiu susţine că cel mai potrivit candidat pentru postul de primar al municipiului Bucureşti ar fi Sorin Oprescu. Afirmaţia vine la numai o zi după ce Marian Vanghelie a fost anunţat drept candidat al social-democraţilor.
Mircea Geoană recunoaşte că Sorin Oprescu ar avea succes şi la un alt tip de electorat, decât cel tradiţional al PSD. În acest caz, Geoană i-a nominalizat pe cei nehotărâţi. Totuşi, liderul social democrat afirmă că nu există dubii în ceea ce priveşte sprijinul de care beneficiază Marian Vanghelie.
Antena 3

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close