Antena 3 CNN Politică Geoană: Chiar dacă s-a visat prinţ, PD-L a râmas ?o broscuţă mică cu gura mare?

Geoană: Chiar dacă s-a visat prinţ, PD-L a râmas ?o broscuţă mică cu gura mare?

Geoană: Chiar dacă s-a visat prinţ, PD-L a râmas ?o broscuţă mică cu gura mare?
05 Iul 2008   •   13:38

Liderul PSD a participat sâmbătă la şedinţa de bilanţ a Tineretului Social Democrat. Mircea Geoană a declarat că doreşte ca tinerii să ocupe o treime din locurile pe listele pentru viitoarele alegerile parlamentare, iar apoi să deţină cât mai multe poziţii de demnitate publică, inclusiv în viitorul guvern PSD-PC.

Pe de altă parte, Geoană i-a răspuns preşedintelui PD-L Emil Boc, care declarase vineri că unii lideri de partide se văd deja premieri, cu toate că democrat-liberalii au prima şansă să formeze executivul.

?PD-L este ca o broscuţă care s-a visat prinţ şi, oricâte pupături şi îmbrăţişări ar primi de la Traian Băsescu, PD-L a rămas o broscuţă mică, într-adevăr cu gură mare, dar asta nu ţine loc de voturi şi nu ţine loc de politici publice în interesul cetăţeanului?, a declarat lideul social-democrat la reuniunea de sâmbătă.



Tot sâmbătă, Mircea Geoană, a fost prezent sâmbătă la şedinţa Organizaţiei de Femei a partidului. În cadrul şedinţei s-a făcut bilaţul alegerilor locale şi s-au înaintat propuneri pentru programul de guvernare prin care să fie sporită egalitatea dintre femei şi bărbaţi. Înaintea întâlnirii, Geoană a spus că electoratul trebuie să decidă dacă vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari şi fuste scurte.

Cu ocazia întrunirii de sâmbătă preşedintele Organizaţiei de Femei social-democrate, Rovana Plumb, a subliniat că filialele din teritoriu trebuie să îşi transmită oferta de candidate pentru alegerile legislative. Mircea Geoană a declarat că la alegerile din toamnă, PSD îşi propune câştigarea a 200 de mandate de parlamentar. Liderul social democrat a mai spus şi că în şedinţa de luni a partidului se va discuta şi modificarea legii finanţării campaniilor electorale, astfel încât aceasta să vină în sprijinul oamenilor obişnuiţi care vor să candideze.

Antena 3

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close