Antena 3 CNN Politică Geoană, contrazis de Stan: A fost o propunere de amânare a alegerii conducerii. Iniţiatorul să şi-o asume

Geoană, contrazis de Stan: A fost o propunere de amânare a alegerii conducerii. Iniţiatorul să şi-o asume

Geoană, contrazis de Stan: A fost o propunere de amânare a alegerii conducerii. Iniţiatorul să şi-o asume
Sursa foto: Mircea Geoanã
19 Feb 2010   •   16:20

Vicepreşedintele PSD, Ion Stan a declarat că la şedinţa liderilor de partid care a avut loc înaintea CExN, a existat o propunere de amânare a alegerilor interne pentru funcţiile de conducere. El a evitat să precizeze numele celui care a venit cu această idee, însă a infirmat teza intoxicării presei susţinută de liderul PSD, Mircea Geoană. Surse social-democrate au acredit în această dimineaţă informaţia că preşedintele PSD, Mircea Geoană le-a propus liderilor de organizaţii şi vicepreşedinţilor amânarea alegerilor pentru funcţiile de conducere centrală.
"A fost o propunere, nu de amânare a Congresului, ci de amânare a alegerii echipei de conducere. A rămas să se discute toate aceste variante tehnice, precum şi procedura de alegere a noii echipe, la Comitetul Executiv.Dacă doreşte persoana respectivă, ar trebui să recunoască faptul că a făcut această propunere ", a afirmat Stan, care a evitat să dezvăluie numele respectivului coleg.
Întrebat cum comentează afirmaţia lui Geoană, că informaţia despre solicitarea de amânare a alegerilor ar fi fost o intoxicare, Stan a răspuns: "Păi, dacă a fost o propunere formulată de un coleg de-al nostru cum să fie o intoxicare? Sau nu mai recunoaştem nici ceea ce propunem? Ne este frică să ne asumăm? Eu înţeleg că este o teamă în partid acum generală. Nu mai recunoaştem nici ceea ce propunem noi, ne este frică să ne asumăm. Eu înţeleg că este o teamă în partid, acum, generală. Teama de a ne asuma anumite documente pe ordinea de zi a Congresului, teama că nu iese modificarea actualului Statut şi atunci lista închisă pică şi unii vor rămâne pe dinafară şi nu-şi mai văd privilegiile satisfăcute" a conchis liderul PSD Dâmboviţa.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close