Antena 3 CNN Politică Geoană: Nu am propus amânarea Congresului sau a alegerilor. E o intoxicare profesionistă

Geoană: Nu am propus amânarea Congresului sau a alegerilor. E o intoxicare profesionistă

Geoană: Nu am propus amânarea Congresului sau a alegerilor. E o intoxicare profesionistă
Sursa foto: Mircea Geoanã
19 Feb 2010   •   13:07

Liderul PSD, Mircea Geoană a infirmat că ar fi propus membrilor Biorului Permanent Naţional amânarea Congresului sau a alegerilor pentru viitoare conducere în cadrul acestui for. În opinia liderului social-democrat este vorba de o intoxicare făcută în mod profesionist ?de unii? din interiorul partidului.

"Congresul este mâine, va avea loc şi vor avea loc alegeri. Am avut o şedinţă de pregărire a congresului de mâine. Vreau să infirm zvonurile apărute în presă legate de o amânare a congresului. Apreciez că se lucrează cu intoxicare într-o manieră oarecum profesionistă", a spus Mircea Geoană la finalul şedinţei din biroul său de la Senat.

Geoană a arătat că nu s-a schimbat nimic, pregătirile pentru pentru congres continuând. "Facem acest congres pentru a rezolva problema conducerii partidului şi pentru a avea alegeri pentru conducerea partidului. Asta vom face mâine, la Romexpo. Nici gând de amânare. Vreau să infirm aceste intoxicări. Chestiunile tehnice vor fi rezolvate la CEX. Am discutat de un congres care să rezolve problema statutului, dacă nu reuşim mergem pe actualul statut, şi problema alegerii conducerii", a declarat Geoană care a susţinut că nu el a făcut propunerea ca mâine să aibă loc un congres doar pentru modificarea statutului şi ulterior un altul pentru alegerea conducerii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close