Antena 3 CNN Politică Geoană: Orban are tupeul să candideze după ce a construit 1 kilometru de autostradă în 4 ani

Geoană: Orban are tupeul să candideze după ce a construit 1 kilometru de autostradă în 4 ani

Geoană: Orban are tupeul să candideze după ce a construit 1 kilometru de autostradă în 4 ani
16 Apr 2008   •   18:45

Cu ocazia lansării candidaţilor pentru alegerile locale, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a făcut apel către toţi membri partidului ?să se ducă şi să spună vecinilor despre haosul în care a ajuns ţara noastră din cauza guvernării lui Băsescu?. Geoană încurajează oamenii ?să dea o şansă României?, conştientizând, totodată, că nu e normal ca economia românească să crească, dar ca poporul să nu trăiască mai bine.

?De ce se miră Tăriceanu că sunt greve? Atunci când economia o duce bine, trebuie să o ducem şi noi bine?, spune Geoană.

Potrivit lui Geoană, tot Tăriceanu este cel care a minţit poporul spunând că PNL şi PD-L au propus mărirea pensiilor, când în programul lor de guvernare nici nu exista aşa ceva.

Mai mult, guvernarea de dreapta se face vinovată de multe probleme cu care se confruntă România.

"Cine au fost cei care au construit un kilomentru de autostradaă? Oare nu au Orban şi Berceanu? Acum Ludovic Orban are tupeul să meargă la Bucureşti", a spus Geoană.

Discursului preşedintelui PSD i-a urmat cel al lui Cristian Diaconescu, care a promis că va scăpa capitala de guvernarea liberală care "a îmbolnăvit Bucureştiul". Diaconescu spune că nu este normal ca însăşi Primăria Capitalei să taie copaci şi să priveze copiii de spaţiul verde.

Peste 6.000 de membri se vor reuni la Romexpo pentru a asculta discursurile şi promisiunile electorale ale desemnaţilor partidului pentru alegerile locale. Seara se va încheia cu o adevărată şedinţă a Comitetului Executiv şi a Comitetului Naţional. În urma dezbaterilor, PSD ar putea aproba alianţa cu Partidul Conservator.

DISCURSUL LUI MIRCEA GEOANĂ CU OVAZIA LANSĂRII CANDIDAŢILOR PSD:

Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close