Antena 3 CNN Politică Geoană sugerează noi consultări la Cotroceni pe tema Iohannis premier

Geoană sugerează noi consultări la Cotroceni pe tema Iohannis premier

Geoană sugerează noi consultări la Cotroceni pe tema Iohannis premier
Sursa foto: Mircea Geoanã
19 Oct 2009   •   18:10

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, la Senat, că o ar fi corectă o nouă consultare a preşedintelui cu partidele parlamentare, inclusiv cu majoritatea nou creată, pentru ieşirea din criză. El a atras atenţia că discuţiile pe care premierul-desemnat, Lucian Croitoru urmează să le aibă marţi cu PNL, PSD, UDMR şi grupul minorităţilor din Parlament, vor revela lipsa unei majorităţi parlamentare în jurul candidatului desemnat şi agreat de preşedinte şi susţinut de PDL.
"Cred că este împortant pentru România, în loc să facem această şaradă, acest joc de-a propunerile pe care le iniţiază domnul Băsescu, mai corect şi mai onest ar fi să existe o consultare nouă, între preşedinte şi partidele parlamentare, pentru a putea degaja o soluţie prin care Klaus Iohannis să devină rapid un prim-ministru al României, cu un guvern capabil să funcţioneze sută la sută", a mai declarat Geoană.
Până atunci, PSD a respins deja ca ?neserioasă? oferta premierului desemnat, Lucian Croitoru, ca social-democraţii să vină cu două-trei nominalizări pentru conducerea MAI.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close