Antena 3 CNN Politică George Simion, schimb de replici cu Dacian Cioloș, pe Facebook: "Dar cine crezi că te votează?"

George Simion, schimb de replici cu Dacian Cioloș, pe Facebook: "Dar cine crezi că te votează?"

Copreședintele AUR George Simion a comentat pe Facebook anunțul liderului USR, Dacian Cioloș privind acceptarea poziției de premier desemnat pentru a forma un nou Guvern. "Dar cine crezi că te votează?", a scris Simion pe rețeaua de socializare.

George Simion, schimb de replici cu Dacian Cioloș, pe Facebook: "Dar cine crezi că te votează?"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3    |    11 Oct 2021   •   19:51

Mesajul lui Dacian Cioloș despre poziția de premier care i-a fost propusă de președintele Klaus Iohannis a devenit viral la puțin timp după ce a fost publicat pe Facebook.

Mii de români au comentat mesajul, iar printre primele comentarii a fost cel al copreședintelui AUR George Simion.

"Dar cine crezi că te votează?", a comentat Simion care la rândul său a primit numeroase răspunsuri.

Ulterior a venit și replica lui Dacian Cioloș: "Toți cei care nu sunt iresponsabili", a scris șeful USR.

Luni seara, Dacian Cioloș a anunțat că USR își asumă responsabilitatea guvernării și că va porni negocierile cu celelalte partide. Declarația a apărut la puțin timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe liderul USR să formeze un nou Guvern.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern.

Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice...

Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.”, a anunțat Cioloș, pe Facebook.

Dacian Cioloș a mai spus că luni seara va fi o ședință a Biroului Național USR pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.

×
Subiecte în articol: George Simion Dacian Cioloş postarea
Parteneri
OMV Petrom rupe tăcerea despre boicotul României
x close