Antena 3 CNN Politică George Simion: "Nu mă voi vaccina. Am 35 de ani, sunt sănătos, nu simt pericolul"

George Simion: "Nu mă voi vaccina. Am 35 de ani, sunt sănătos, nu simt pericolul"

George Simion, co-preşedintele AUR a explicat astăzi într-o emisiune TV de ce nu se vaccinează: "Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma", a spus liderul AUR.

George Simion: "Nu mă voi vaccina. Am 35 de ani, sunt sănătos, nu simt pericolul"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2021   •   19:29

George Simion, co-preşedintele AUR a precizat astăzi că nu intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19 explicând punctual motivele. 

“În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care așteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate, ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a spus George Simion, la Prima TV, citat de news.ro.

„Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma"

Întrebat dacă crede în COVID-19, liderul AUR a precizat că este conștient că virusul există, însă promisiunile legate de vaccin s-au schimbat.

„Specialiștii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală", a mai explicat George Simion care a subliniat că mulţi români nu au fost convinși de campania de vaccinare asumată de premierul Florin Cîţu.

×
Subiecte în articol: George Simion aur vaccin
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close