Antena 3 CNN Politică George Simion (AUR), discurs extrem de dur în plenul Parlamentului: Popor român, au împărțit România ca o pradă!

George Simion (AUR), discurs extrem de dur în plenul Parlamentului: Popor român, au împărțit România ca o pradă!

Liderul AUR, George Simion a transmis un mesaj extrem de dur, miercuri, în plenul Parlamentului. Acesta a susținut că restaurantul Parlamentului este deschis, deși întreg sectorul HORECA este închis și a cerut încă o dată deschiderea școlilor.

George Simion (AUR), discurs extrem de dur în plenul Parlamentului: Popor român, au împărțit România ca o pradă!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    23 Dec 2020   •   16:41

George Simion a început și a încheiat discursul cu câteva versuri ale poetului Adrian Păunescu.

"Capul lui Mihai Viteazu’ la Turda se ridică,
Şi întreabă de ce Țara a rămas aşa de mică
Şi Câmpia Turdei tristă îi răspunde lui cu jale:
„Fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale!”

Mesajul meu de astăzi este pentru poporul român, ca știe: restaurantele din Parlament sunt deschise, tot sectorul HORECA trebuie deschis. Nu acceptați așa ceva. Voi, popor român sunteți amendați dacă purtați masca un pic mai în stanga sau un pic mai în dreapta, sunteți amenințați, sunteți bătuți, iar aici, în Parlament, la 2.00 noaptea, se vota conducerea Camerei Deputaților total abuziv și stăteau unii lângă alții ca hienele gata să atace ciolanul. Nu mai acceptați, popor român, ce vi se servește.

Părinții și bunicii noștri ne-au lăsat o țară fără datorii. Astăzi, am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulțumim domnului Cîțu pentru acest lucru. Popor român, este timpul să redeschidem școlile! Asta cerem noului guvern. Sunt sute de mii de profesori, sunt sute de mii de părinți, este în joc viitorul copiilor noștri. Redeschideți școlile pentru a avea un viitor.

Vreau să le spun românilor de ce graba asta, de ce, în ciuda regulamentului Camerei Deputaților, a trebuit votat pe repede înainte acest guvern: toate comisiile să aibă mașini, secretare, funcții, salarii, din banii voștri, popor român. Miza cea mare este bugetul pe care și l-au împărțit și l-au negociat până în ultima secundă, banii voștri, ai fiecăruia dintre voi. Banii voștri împărțiți și România împărțită. România ca o pradă", a spus George Simion, în plenul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: George Simion aur
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close