Antena 3 CNN Politică George Simion, despre cum sunt vândute bogăţiile României: "Oamenii sunt disperaţi. Pământul ţării se fură"

George Simion, despre cum sunt vândute bogăţiile României: "Oamenii sunt disperaţi. Pământul ţării se fură"

George Simion, co-preşedinte AUR, a precizat la Antena 3 că românii nu mai au locuri de muncă pentru că actuala guvernare vinde pământurile ţării. Oamenii sunt disperaţi şi generaţiile viitoare sunt în pericol, spune el.

George Simion, despre cum sunt vândute bogăţiile României: "Oamenii sunt disperaţi. Pământul ţării se fură"
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2021   •   17:47

George Simion a precizat că orice tentativă de a cere socoteală guvernului pentru împrumuturile masive şi contractele dubioase au fost respinse. Mai mult, spune liderul AUR,  la orice întrebare despre Planul de Rezilienţă şi Redresare premierul fuge.

„Am încercat să vorbim astăzi cu domnul Cîţu în parlament și când i-am adresat câteva întrebări și legat de PNRR a fugit pur și simplu pentru că acest guvern vrea să amaneteze ce a mai rămas din industria Românească și să ne îndatoreze până în 2050.

Jumătate din programul din PNRR sunt bani care vor fi dați pe piste de biciclete pe fotovoltaice și pe site-uri, sute de milioane de euro din PNRR merg către site-uri web.

Noi am tot semnalat aceste nereguli. Din păcate, pierdem locuri de muncă în România și singura soluție este ca cei din generația mea să emigreze.

Pământurile țării se fură. Lemnul merge spre companii străine

Oamenii sunt disperați pentru că pământul țării se fură. O nouă inițiativă legislativă o să facă și mai facilă cumpărarea pământurilor de către străini. Este cazul cu pământurile din Caraș Severin din Timiș sunt sute de tranzacții dubioase. Ştim ce se întâmplă și cu alte companii care ne taie pădurile. Practic, nu avem un viitor la noi acasă. Astăzi, tot lemnul merge către companii străine.

România trebuie să aibă grijă de resursele ei strategice

Guvernul vrea să vândă tot ca noi să nu mai avem pentru generațiile viitoare nimic. Numai anul acesta plătim 3,5 miliarde de euro dobândă şi comisioane la datoria nostră externă. Puteam plăti aceste datorii exploatând bogățiile pe care le avem.

România trebuie să aibă grijă de resursele ei strategice. Ați văzut atunci când se închid granițele şi sunt crize fiecare ţară îşi folosește resursele. Numai noi, din păcate, prin actualul guvern, nu mai tragem la interesul nostru naţional", a spus George Simion la Antena 3.

×
Subiecte în articol: George Simion aur Guvernul Cîţu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close