Antena 3 CNN Politică George Simion, anunţ-surpriză înainte de Crăciun! Niciun politician român nu a mai făcut asta!

George Simion, anunţ-surpriză înainte de Crăciun! Niciun politician român nu a mai făcut asta!

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor anunţă că îşi respectă promisiunea făcută în 2019, când a candidat independent pentru Parlamentul European.

George Simion, anunţ-surpriză înainte de Crăciun! Niciun politician român nu a mai făcut asta!
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2020   •   17:05

Simion reaminteşte că a promis, atunci, că îşi va ceda 90% din salariu dacă va fi ales în Legislativul de la Bruxelles. Nu a fost ales, însă a reuşit anul acesta să câştige un mandat de deputat în Bucureşti.

Într-un clip filmat, cel mai probabil, înainte de şedinţa de învestire de luni şi ilustrat muzical într-o manieră profesionistă, după o regie concepută anterior, deputatul AUR spune că a decis să procedeze cu salariul de parlamentar aşa cum a promis că va face cu salariul de europarlamentar.

"Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campania electorală, pentru că ar fi fost interpretat greşit (...). Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Vreau să mă bazez pe voi când ne implicăm într-un caz. Voi face un apel şi la voi, să susţineţi cazul sau cauza respectivă (...). Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi.. Anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele", a spus Simion într-un mesaj video distribuit pe Facebook.

×
Subiecte în articol: George Simion salariu de parlamentar
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close