Antena 3 CNN Politică George Simion: Cerem demiterea ministrului Lucian Bode și solicităm premierului să retracteze afirmațiile grave

George Simion: Cerem demiterea ministrului Lucian Bode și solicităm premierului să retracteze afirmațiile grave

Liderul AUR, George Simion, cere demiterea ministrului de Interne, Lucian Bode, după tragedia de la Pitești și solicită premierului Florin Cîțu să ”retracteze afirmațiile grave, fără precedent în spațiul public, prin care cerea eliminarea acelor voci” care se opun campaniei de vaccinare.

George Simion: Cerem demiterea ministrului Lucian Bode și solicităm premierului să retracteze afirmațiile grave
de Laura Dinu    |    21 Apr 2021   •   11:49

”Primim semnale nenumărate din partea polițiștilor și jandarmilor că li se dau norme de amenzi și li se cere să facă lucruri care nu sunt în fișa postului. Cerem demiterea ministrului Lucian Bode în orice formă alege coaliția să își ducă activitatea mai departe și solicităm premierului Florin Cîțu să retracteze afirmațiile grave, fără precedent în spațiul public, prin care cerea eliminarea acelor voci care mai există și pun întrebări cu privire la campania de vaccinare. 

Totodată, cerem demisia lui Lucian Bode pentru că, după cum știm, vineri, la Pitești, un bărbat de 63 de ani, Zaharia Barbu, a fost ucis de către polițiști și considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a Poliției. 

În momentul ăsta, structurile MAI se conduc prin împuterniciri, care se prelungesc din șase în șase luni tocmai pentru a avea control politic”, a declarat liderul AUR, George Simion

Florin Cîțu: Eliminăm toate vocile care se opun vaccinării! Tot mai puțin români vor să se imunizeze în România

Premierul Florin Cîțu a avut ieri o reacție tranșantă și a anunțat că vocile anti-vaccinare trebuie eliminate, în condițiile în care tot mai puțini români vor să se imunizeze.

”Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva aceste campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând”, a declarat Florin Cîțu. 

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close