Antena 3 CNN Politică George Simion îi acuză pe parlamentari: "Le-au cerut, colegilor noștri din Basarabia, Arbidol"

George Simion îi acuză pe parlamentari: "Le-au cerut, colegilor noștri din Basarabia, Arbidol"

Co-preşedintele AUR, George Simion, a declarat, luni, că mai mulți parlamentari le-au cerut deputaților AUR din Basarabia să le facă rost de medicamentul Arbidol, tratament anti-COVID care nu este autorizat pe piața din România.

George Simion îi acuză pe parlamentari: "Le-au cerut, colegilor noștri din Basarabia, Arbidol"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Noi 2021   •   11:41

"Mă mir cum au curaj unii să spună că au început să cumpere Arbidol de la o tanti din piață.", spune George Simion despre parlamentari.

"Mulți colegi din Parlament le-au cerut colegilor noștri din Basarabia, lui Ciprian Ciubuc, domnului Boris Volosatîi, Raisei Enachi, Arbidol. În Parlament ai acces la Arbidol dacă îi cunoști pe parlamentarii AUR. Dar un om de rând cum face rost de medicamente? 

Actualul Guvern, domnul Cițu, foarte interesat să își mențină funcția de prim-ministru, nu le da voie românilor să se trateze cu medicamente.", a mai declarat acesta.

Nu o să admitem ca plenul Camerei Deputaţilor să voteze o lege despre care toţi ceilalţi deputaţi ştiu că este neconstituţională, dar nu au curaj să spună acest lucru, spune copreședintele AUR, George Simion, despre certificatul verde la locul de muncă.

„Certificatul de muncă, pentru că despre asta e vorba, un certificat care îţi dă voie să munceşti sau nu, nu va intra la vot în Camera Deputaţilor săptămâna aceasta şi până când fiecare virgulă nu va fi discutată cum trebuie în comisiile parlamentare raportoare, care sunt în număr de şase, nu o să admitem ca plenul Camerei Deputaţilor să voteze o lege despre care toţi ceilalţi deputaţi ştiu că este neconstituţională, dar nu au curaj să spună acest lucru.”, spune George Simion, copreședintele AUR, la Parlament.

×
Subiecte în articol: George Simion aur Arbidol
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close