Antena 3 CNN Politică Imagini nedifuzate în direct la TV. Șef PNL ironizat de George Simion: "Uitați-l, așa, cu fața asta a lui..."

Imagini nedifuzate în direct la TV. Șef PNL ironizat de George Simion: "Uitați-l, așa, cu fața asta a lui..."

Răzvan Dumitrescu a prezentat, joi, la Subiectiv, imagini nedifuzate în direct la TV cu George Simion. Liderul AUR a ținut să-și ironizeze adversarii politici prin intermediul unui live pe Facebook. Printre "victime" s-a numărat și șeful PNL Sector 4, Pavel Popescu.

Imagini nedifuzate în direct la TV. Șef PNL ironizat de George Simion: "Uitați-l, așa, cu fața asta a lui..."
de Gabriel Dano    |    25 Noi 2021   •   21:14

"Momente care nu s-au văzut în transmisiunile directe, momente care sunt destul de inflamante și care s-au petrecut în Parlament", a explicat Răzvan Dumitrescu.

George Simion: "Unde s-a ascuns Cîţu? Îi este frică, e speriat. Unde e micuţul?"

Anterior, liderul AUR, George Simion, a lansat o serie de ironii la adresa lui Florin Cîțu.

Liderul AUR, George Simion, a criticat în Parlament formarea alianţei de guvernare PNL-PSD-UDMR.

"Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, este jenat. Poate intră în depresie. Unde este micuțul? Unde a plecat Florin Cîțu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, acolo. L-a trimis la produs, l-a trimis la câștigat președinția Partidului Național Liberal. Ce s-a întâmplat? Domnii de la Partidul Național Liberal, ce s-a întâmplat? Dacă aveți demnitate, un singur lucru. Bila neagră în urna albă, și bila albă în urna neagră", a spus George Simion.

Declaraţiile au fost făcute joi, în timpul dezbaterilor parlamentare.

Înainte de votul de învestire al Guvernului Ciucă, la care a ajuns în ultima clipă, Florin Cîțu i-a atacat pe social-democrați, actuali parteneri de coaliție.

Întrebat ce le spune celor care acuză PNL că a adus PSD la guvernare, preşedintele liberalilor a răspuns:

"Eu cred că românii ne-au votat pentru o Românie liberală şi pentru principii liberale. Vă garantez că PNL va lupta pentru aceste principii. PNL va lupta în continuare pentru aceleaşi principii şi nu vom mări taxele", a declarat Florin Cîţu.

×
Subiecte în articol: George Simion Klaus Iohannis
Parteneri
STB anunță trasee modificate pe nouă linii, în weekend, în București
x close