Antena 3 CNN Politică George Simion, ironizat de Florin Cîțu cu cea mai deranjantă glumă

George Simion, ironizat de Florin Cîțu cu cea mai deranjantă glumă

Co-președintele AUR George Simion a fost ironizat, vineri, de premierul Florin Cîțu cu una dintre cele mai deranjante glume pentru liderul AUR.

George Simion, ironizat de Florin Cîțu cu cea mai deranjantă glumă
de Gabriel Dano    |    03 Sep 2021   •   19:06

La finalul ședinței PNL, Simion a mers după Florin Cîțu, în timp ce era live pe Facebook, pentru a-l întreba în mod repetat dacă va demisiona din funcția de premier în urma crizei politice din aceste zile.

În replică, premierul Florin Cîțu i-a spus lui George Simion: "Ați trecut pe la Ambasada Rusiei, la casierie?", făcând referire la faptul că AUR ar avea legături și ar fi chiar finanțat de Federația Rusă.

Așa cum era de așteptat, George Simion nu a avut nicio replică, la întrebarea pusă de premierul Florin Cîțu.

AUR a făcut public textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”România arată ca o țară pustiită”

Alianța pentru Unirea Românilor a prezentat astăzi textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, care are 16 pagini.

„Avem un președinte în funcție, un prim-ministru și miniștri care se presupune că lucrează la bunăstarea acestei țări și a locuitorilor ei, dar România arată ca o țară pustiită, care merge din rău în mai rău, în care oamenii și-au pierdut orice încredere în guvernanți și în instituțiile publice.

România nu arată ca o țară condusă în interesul locuitorilor ei, în interesul firmelor autohtone, în interesul celor mulți, în interesul omului de rând, în interesul celor cinstiți și muncitori.”, se arată în moțiunea de cenzură.

Semnatarii documentului susțin că afirmațiile premierului Cîțu privind situația bună a economiei României sunt nefondate:

„Premierul Cîțu laudă o creștere economică nesustenabilă, care nu se reflectă în nivelul de trai, nici în puterea de cumpărare a românilor, ambele fiind în scădere față de 2019. PIB-ul folosit de Florin Cîțu ca prim argument este un indicator nepotrivit pentru a măsura bunăstarea materială a oamenilor. PIB-ul nu reflectă puterea de cumpărare a oamenilor sau impactul negativ al inflației. O creștere pe hârtie a PIB-ului nu reflectă potențialul economic al unui stat, nici realitățile economice resimțite de cetățeni.”

Moțiunea de cenzură inițiată de AUR poate fi consultată integral AICI.

Cu puțin timp înainte de publicarea moțiunii de cenzură a AUR, Ionuț Moșteanu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că USR-PLUS a trimis o variantă de moțiune către George Simion, despre care a spus că nu este finalizată.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu George Simion
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close