Antena 3 CNN Politică George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom iniţia suspendarea lui Iohannis

George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom iniţia suspendarea lui Iohannis

George Simion spune că preşedintele Klaus Iohannis dă din nou dovadă de dispreţ faţă de votul românilor. Copreşedintele AUR spune din nou că dacă PSD nu va iniţia suspendarea preşedintelui, o va face Alianţa pentru Unirea Românilor. Şi asta în condiţiile în care numirea şi negocierea guvernului Cîţu este considerată o cacialma.

George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom iniţia suspendarea lui Iohannis
de Gabriel Dano    |    10 Dec 2020   •   12:10

"Este stilul cu care ne-a învăţat Klaus Iohannis de dispreţ total faţă de votul românilor, de batjocură faţă de poporul român. Îmi menţin afirmaţile: dacă PSD nu îşi ia în serios rolul de prim-clasat în preferinţele românilor la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios - să facem opoziţie şi să iniţiem suspendarea lui Klaus Iohannis pentru această batjocură", a declarat George Simion la Antena3.

Cu privire la posibila prezenţă la Cotroceni, la negocierile oficiale ale guvernului, de săptămâna viitoare, liderul AUR afirmă că e numirea lui Cîţu e o cacealma:

Mi se pare o cacialma această propunere a lui Florin Cîţu. Ci siguranţă e folosită doar ca tratative dintre partidele domnului Iohannis, pentru a acapara mai multe ministere. Aşteptăm să vedem şi care este propunerea adevărată, că nu poate fi acest fost ministru de Finanţe care s-a împrumutat într-un an cât generaţia părinţilor şi bunicilor noştri într-o viaţă. Nu poate să fie o propunere serioasă de prim-ministru.

 

 

 

   

×
Subiecte în articol: George Simion aur Klaus Iohannis

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Este oficial! Salariile care cresc de la 1 iunie 2023
x close