Antena 3 CNN Politică George Simion anunţă proteste în România: "Astăzi cu adevărat ne luăm ţara înapoi!"

George Simion anunţă proteste în România: "Astăzi cu adevărat ne luăm ţara înapoi!"

George Simion, preşedintele AUR, a anunţat, într-o postare pe Facebook, noi proteste în România, astăzi, începând cu ora 17.00.

George Simion anunţă proteste în România: "Astăzi cu adevărat ne luăm ţara înapoi!"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    29 Mar 2021   •   10:03

"Astăzi, la 17.00, cu adevărat ne luăm ţara înapoi. În toată România, nu există scuze", a scris George Simion pe Facebook.

Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuze

Posted by George Simion on Sunday, 28 March 2021

Ieri, mii de oameni au ieşit în stradă în Constanţa, Timişoara, Brăila sau Galaţi pentru a protesta împotriva Guvernului şi a noilor restricţii impuse pentru a limita efectele pandemiei.

La Galaţi, câteva mii de tineri s-au mobilizat şi au pornit în marş pe marile bulevarde ale oraşului. Protestul a fost unul spontan, iar jandarmii şi poliţiştii nu au putut face nimic pentru a-i opri pe manifestanţi, astfel că i-au escortat pe toată durata marşului.

La Constanţa, aproximativ 800 de oameni s-au adunat în faţa Prefecturii, iar în momentul în care jandarmii i-au anunţat pe organizatori că vor fi amendaţi, oamenii au plecat în marş pe străzile din oraş.

Proteste asemănătoare au fost şi la Brăila sau la Timişoara ori Cluj-Napoca.

Oamenii sunt nemulţumiţi de noile restricţii care interzic circulaţia după ora 20.00 în funcţie de incidenţa cazurilor de COVID-19 şi închiderea magazinelor la ora 18.00.

×
Subiecte în articol: George Simion Partidul AUR
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close