Antena 3 CNN Politică George Simion: "Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024, vi se pare normal?"

George Simion: "Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024, vi se pare normal?"

Președintele AUR, George Simion, a fost prezent marți, în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a povestit cum au decurs discuțiile cu Vlad Voiculescu, căruia i-a cerut personal demisia din funcția de Ministru al Sănătății, după incendiul de la spitalul "Matei Balș".

George Simion: "Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024, vi se pare normal?"
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   23:45

"Vlad Voiculescu se ține de acest scaun de parcă în asta ar stă viitorul lui politic. Ar da dovadă de demnitate. Mă gândesc ce are în spate domnul Voiculescu. Mi se pare că are în spate niște interese internaționale." a spus George Simion.

"Nu s-a construit un spital timp de 31 de ani. Înțeleg că nu se pot face 500. Dar unele standard. Construim astăzi 30, toate la fel. Le faci standard și le construiești. Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024. Vi se pare normal? Nici nouă. De-asta am protestat și nu ne sunt suficiente pârghiile parlamentare.

Protestăm, folosim toate pârghiile democratice și pașnice pentru a schimba acest sistem."

"USR dă dovadă de dublu standard, dar probabil sfidarea aceasta față de orice reguli au învățat-o de la cel dintâi schior al țării", a mai spus liderul AUR, amintind de Klaus Iohannis, care a doua zi după incendiul de la Matei Balș a fost surprins pe pârtia de schi.

George Simion (AUR): "Nu se construiește niciun spital nou. Majoritatea banilor sunt sifonați!"

George Simion, lider AUR, a declarat duminică, la Antena 3, că în sistemul sanitar nu se face nicio investiție, iar majoritatea banilor pe care românii îi plătesc sunt ”sifonați”.

”Sănătatea parcă era un domeniu important... Eu sunt nou în politica asta partinică. Nu înțeleg sau nu vreau să înțeleg ce zic acești domni. Aruncă pisica unii la alții, ba PSD, ba PNL, cei care s-au rotit la guvernarea acestei țări în ultimii 30 de ani”, a spus Simion, duminică, la Antena 3.

 

×

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023 se prelungește
x close