Antena 3 CNN Politică George Simion, la votarea noului Guvern în Parlament: ”Portofele și inele, cam asta a fost împărțeala”

George Simion, la votarea noului Guvern în Parlament: ”Portofele și inele, cam asta a fost împărțeala”

Co-fondatorul AUR George Simion a susținut un discurs în plenul Parlamentului, în ziua votării noului Guvern, în care a criticat alianța de guvernare PSD-PNL-UDMR și pe președintele Klaus Iohannis.

George Simion, la votarea noului Guvern în Parlament: ”Portofele și inele, cam asta a fost împărțeala”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    25 Noi 2021   •   11:26

George Simion anunță că ”va urma o opoziție la dictatura lui Klaus Iohannis”:

„Unde s-a ascuns Florin Cîțu? Este jenat, poate intră în depresie. Unde este micuțul? Unde a plecat Florin Cîțu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis. L-a trimis la produs, la câștigat președinția Partidului Național Liberal. Ce s-a întâmplat? Domnii de la Partidul Național Liberal, dacă aveți demnitate, bila neagră în urna albă și bila albă în urna neagră. Invit parlamentarii adevărați și național liberali să ni se alăture pentru că va urma o opoziție la dictatura lui Klaus Iohannis. (...)

Mulți dintre voi nu îl mai suportați pe Klaus Iohannis. Sper, cu acest nou Guvern să nu ajungem să tolerăm o dictatură în care să fie numiți de la Apărarea și până la Servicii până și șefii de la federațiile de fotbal și de sport. Am văzut cum se împart portofelele în acest Guvern. Portofele și inele, cam asta a fost împărțeala. I-au dat și lui Flutur portofelul lui, acolo la Turism, care n-are nicio calificare pentru acest portofel”, a declarat George Simion în Plenul Parlamentului.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close