Antena 3 CNN Politică George Simion și-a dezvăluit salariul. Cât a încasat pe luna noiembrie

George Simion și-a dezvăluit salariul. Cât a încasat pe luna noiembrie

Parlamentarii români, 465 la număr, câștigă fiecare aproape 20.000 de lei pe lună. George Simion, co-președintele AUR, a făcut ironii la adresa colegilor din celelalte partide despre care spune că pleacă în Dubai pe banii românilor.

George Simion și-a dezvăluit salariul. Cât a încasat pe luna noiembrie
Sursa foto: Facebook / George Simion
de Andreea Ştefan    |    10 Dec 2021   •   14:45

George Simion s-a filmat când a mers să-și ridice drepturile bănești. 12.000 de lei a luat Simion doar pe luna noiembrie.

”Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Păi de chirie, păi de diurnă, păi de transport... Păi vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai?

Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorgiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri. Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa... ce vedeți și ce vă arăt eu. Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu cu Fenechiu, cu Cîțu frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor.

Uite, ca să vă arăt... 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: George Simion Dubai
Parteneri
Andrew Tate, primul videoclip pe Twitter după 3 luni de arest
x close