Antena 3 CNN Politică Gheorghe Falcă: Nu candidez la preşedinţie. "Mă pregătesc, că nu vreau să ajung ca Igaş"

Gheorghe Falcă: Nu candidez la preşedinţie. "Mă pregătesc, că nu vreau să ajung ca Igaş"

Gheorghe Falcă: Nu candidez la preşedinţie. "Mă pregătesc, că nu vreau să ajung ca Igaş"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2013   •   21:06

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat joi, la Antena 3, că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014, aşa cum a apărut informaţia în presă.

"Sunteţi foarte nedrepţi. Nu aveţi vreo declaraţie de-a mea. Cineva a aruncat o piatră în lac, dar nu e vina mea. În mass-media centrală, când am auzit o astfel de declaraţie despre mine, am infirmat-o. Cu regret vă spun că sunteţi într-o direcţie falsă", a declarat, joi seară, Gheorghe Falcă, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", de la Antena 3.

Falcă spune că "scânteia" din acest incident pare să fir pornit de la colegul său de partid, Traian Igaş.

"M-a propus domnul Igaş (Traian Igaş - fost ministru de Interne din partea PDL). Atâta minte a avut. Eu mă pregătesc că vreau să fiu mai bun, nu să fiu ca el", a adăugat Falcă.


În urmă cu câteva ore, în presă a apărut informaţia că edilul Aradului, Gheorghe Falcă, ia lecţii pentru a candida la preşedinţia României. Edilul merge la cursuri de dicţie şi retorică pentru a fi cât mai pregătit pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, scrie DC News.

Fostul ministru Igaş este cunoscut pentru greşelile sale de limba română. Pentru a vă aminti gafele fostului şef de la Interne, citiţi Top ”perle” ale politicienilor în 2011. Cum se remarcă un ”nou intrat”








×
Subiecte în articol: gheorghe falca Subiectiv
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close