Antena 3 CNN Politică Gheorghe Nichita, candidatul PSD la Iaşi: Nu credeam că Oprea are nevoie să fie susţinut de Băsescu

Gheorghe Nichita, candidatul PSD la Iaşi: Nu credeam că Oprea are nevoie să fie susţinut de Băsescu

Gheorghe Nichita, candidatul PSD la Iaşi: Nu credeam că Oprea are nevoie să fie susţinut de Băsescu
12 Iun 2008   •   20:08

Lupta electorală a intrat pe ultima sută de metri. Mai sunt trei zile până la vot, iar promisiunile şi atacurile sunt în linie dreaptă. Invitat la ?Eu cu cine votez??, candidatul PSD la primăria Iaşiului, Gheorghe Nichita, s-a declarat uimit de intervenţia preşedintelui Traian Băsescu în favoarea contracandidatului său democrat-liberal Dumitru Oprea. ?Nu credeam că el are nevoie să fie susţinut de preşedinte?, a replicat social-democratul, adâugând că Traian Băsescu a reuşit, în cei 4 ani de când este la putere, să impună campaniile negative şi să activeze furia.

O altă problemă dezbătută în cadrul emisiunii a fost susţinerea de care se bucură Sorin Oprescu în cadrul social-democraţilor. Cunoscut opozant al candidatului independent, Marian Vanghelie a declarat că este consecvent poziţiei pe care adoptat-o de la început. ?Faptul că eu nu am spus votaţi Oprescu nu înseamnă că eu nu votez Oprescu. Dar eu l-am susţinut pe Diaconescu şi mi s-a părut normal să las la latitudinea bucureştenilor cu cine vor să voteze?, a declarat preşedintele PSD Bucureşti. Pe de altă parte, decizia PSD-ului de a-l susţine pe Oprescu este firească, spune Vanghelie. ?Este evident că PSD nu poate să voteze cu Blaga?.

Nici candidatul PSD la primăria sectorului 6 nu s-a lăsat mai prejos. Invitat în platou, Dan Darabont a răspuns atacurilor actualului primar democrat-liberal, Cristian Poteraş. Transformarea parcului Crângaşi în piaţă ?este o dezinformare, caracteristică primarului?, susţine Darabont. Social-democratul a vorbit despre existenţa unei adevărate mafii care controlează piaţa din Crângaşi şi căreia Poteraş nu îi poate face faţă. ?Sectorul 6 este unul obosit după o administraţie PDL, iar primarul PDL este obosit după un mandat în care nu a făcut nimic?, a acuzat Darabont.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close