Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, după ce i s-a propus să fie vicepreședinte AUR: "Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui"

Gigi Becali, după ce i s-a propus să fie vicepreședinte AUR: "Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui"

Liderul AUR, George Simion a vorbit la GSP Live despre discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali care nu i-a mai oferit un sediu în 2018, pentru partidul lui, cum s-a lăudat, ci "a spus-o doar așa, în stilul lui". Indignat, patronul FCSB a intervenit live şi i-a dat o replică dură lui Simion.

Gigi Becali, după ce i s-a propus să fie vicepreședinte AUR: "Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui"
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2021   •   20:08

Patronul FCSB, Gigi Becali a recunoscut că a primit o propunere de liderii AUR, dar nu de la George Simion, pe care acum l-a acuzat că este în eroare. Mai mult, el l-a provocat să sune la acel birou şi să vadă cine sta acolo în acest moment.

"Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. 

Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019.

Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare", a spus George Simion, la GSP Live

Gigi Becali: "Sunați să vedeți dacă minte Becali sau nenea Simion"

"Stilul meu este adevărul. Domnul Simion este în eroare. Sunați-l pe domnul Claudiu, să vă spună dacă nu cumva și acum activează, el și nevasta lui, în acel birou, în fiecare zi.

Sunați să vedeți dacă minte Becali sau nenea Simion. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat acel birou lui Claudiu și soției lui, că ea e nu știu ce pictoriță, avea nevoie să picteze pe acolo sau ce fac ei", a spus Becali la GSP Live

Gigi Becali: "Nenea Simion, ești prea mic copil ca să știi care e stilul lui Gigi Becali"

"Ştie el, nenea Simion, stilul lui Gigi Becali.... Nenea Simion, ești prea mic copil ca să știi care e stilul lui Gigi Becali! Gigi Becali spune adevărul pur. Habar nu aveam cine e Claudiu. A venit la mine la Palat și mi-a propus nu știu ce funcție în AUR. I-am zis "Băi băiete, nu mă interesează pe mine o funcție la voi în partid, că nu mai fac politică".

Becali: "Gigi Becali va fi numai președinte, până la moarte”

Păi cum să fiu vicepreședinte eu la Simion? Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui. Gigi Becali va fi numai președinte, până la moarte”, a declarat ulterior Gigi Becali la România TV.

 

 

 

×
Subiecte în articol: George Simion Gigi Becali aur
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close