Antena 3 CNN Politică Ginerele lui Băsescu, avocatul Radu Pricop, încă o retrocedare ilegală de milioane

Ginerele lui Băsescu, avocatul Radu Pricop, încă o retrocedare ilegală de milioane

Ginerele lui Băsescu, avocatul Radu Pricop, încă o retrocedare ilegală de milioane
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    02 Iul 2014   •   23:00
Noi dezvăluiri despre modul în care se fac bani în familia preşedintelui Traian Băsescu. Ginerele şefului statului, Radu Pricop, este implicat într-o altă retrocedare ilegală de milioane.

De data aceasta, este vorba despre un teren de la Institutul Fundeni, caz în care este implicat şi primarul din Azuga, Constantin Samson, edilul în prezenţa căruia a avut loc cununia civilă a fiicei preşedintelui cu Radu Pricop.
 
Dezvăluirea a fost făcută miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Iată cum a decurs totul, în videoul de mai jos


Ginerele Radu Pricop (soţul Ioanei Băsescu - n.r.) este urmărit penal pentru uciderea în acte a unei persoane ce a fost lăsate fără terenuri valoroase.

Lovitură după lovitură pentru Băsescu. Ginerele preşedintelui, lăsat fără bani

 
La sfârşitul anului trecut, Mihai Gâdea dezvăluia la "Sinteza Zilei" faptul că iubitul Ioanei Băsescu, Radu Pricop, va primi 10 milioane de euro despăgubire pentru 90 de hectare de teren care nici măcar nu-i aparţin. Este vorba despre un teren al familiei Brătienilor pentru care moştenitorii de drept s-au luptat câţiva ani în instanţă.

Despăgubiri de 10 milioane de euro pentru nişte terenuri care au aparţinut familiei brătienilor

Gâdea a prezentat, de-a lungul mai multor emisiuni, DOVADA că întreaga retrocedare se sprijină pe un fals greu de imaginat: omorârea în acte a celei care s-ar fi putut opune acestei afaceri.

Acum un an, casa de avocatură a lui Radu Pricop, ginerele preşedintelui, a primit un contract de asistenţă juridică de 370.000 de euro de la Consiliului Naţional al Cinematografiei


- implicat în dosarul retrocedărilor pământurilor Brătienilor
- în dosar, o moştenitoare a Brătienilor a fost declarată moartă
- firma lui Pricop a primit după o negociere directă un contract cu Centrul Naţional al Cinematografiei, valoarea contractului: 302.000 euro, fără TVA
- contract cu Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni, valoarea contractului: 388.800 lei, fără TVA
- partenerii lui de afaceri obţin despăgubiri de milioane de euro de la stat
Fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, este beneficiara terenurilor de la Nana, anchetate într-un dosar penal deschis de Parchetul General.

Cuscrul Bebe Ionescu
 este menţionat în dosarul penal privind imensa fraudă de la BRD.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

×
Subiecte în articol: Radu Pricop Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Autocar plin cu români, accident înfiorător în Slovenia
x close