Antena 3 CNN Politică Gorghiu: Premierul vorbeşte şi pe urmă gândeşte. Dar nu e prima dată...

Gorghiu: Premierul vorbeşte şi pe urmă gândeşte. Dar nu e prima dată...

Gorghiu: Premierul vorbeşte şi pe urmă gândeşte. Dar nu e prima dată...
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Mai 2015   •   20:30
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune despre premierul Victor Ponta că "vorbeşte şi pe urmă gândeşte", făcând referire la episodul în care şeful Guvernului vorbea de posibil trafic de influenţă al preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa Codului silvic.
 
"Premierul vorbeşte şi pe urmă gândeşte. Este un lucru de condamnat, dar nu e prima dată când Ponta vorbeşte fără să gândească", a spus copreşedintele PNL Alina Gorghiu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu îl va mai da în judecată pe premierul Victor Ponta pentru acuzaţiile false de trafic de influenţă pe care i le-a adus în privinţa Codului silvic, motivând că, într-un fel şeful Guvernului şi-a cerut scuze.
 
”Nu voi acţiona în instanţă pe cel care a făcut afirmaţiile false fiindcă, între timp, într-un fel, şi-a cerut scuze”, a declarat Klaus Iohannis. 
 
Mai exact, Victor Ponta vorbea de presupuse întâlniri ale unor oameni din anturajul şefului statului cu reprezentanţi ai procesatorilor de lemn.

Presa străină, despre JAFUL din pădurile României: Într-o oră, dispar suprafeţe cât 3 terenuri de fotbal

Citiţi şi Camera ascunsă. Radarul pădurilor, care trebuie să oprească defrişările, PĂCĂLIT de hoţi

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close