Antena 3 CNN Politică Igaş, după întâlnirea de la Snagov: Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui

Igaş, după întâlnirea de la Snagov: Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui

Igaş, după întâlnirea de la Snagov: Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui
21 Iun 2010   •   00:02

Traian Constantin Igaş, liderul grupului senatorial PDL, a declarat, duminică seară, după întâlnirea Băsescu-PDL de la Snagov, că preşedintele Traian Băsescu a fost ca un "părinte care dă sfaturi bune copiilor lui" şi că rămâne de văzut cât de înţelept va fi copilul.

"Preşedintele Traian Băsescu, metaforic, aş spune că a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui. Acum rămâne de văzut cât este copilul de înţelept, dacă urmează sfaturile părintelui", a declarat Igaş pentru Mediafax.

Liderul grupului PDL din Senat a precizat, pentru sursa citată, că din discuţiile purtate la Snagov s-a desprins ideea că în acest moment o remaniere a Guvernului nu este recomandată şi că trebuie lăsată o perioadă de timp pentru ca miniştrii să aplice măsurile de restructurare.

"A fost o întâlnire interesantă, fiecare a putut să-şi expună ceea ce gândeşte", a spus Igaş, adăugând că "s-a desprins ideea de a nu se trece direct în acest moment la remaniere şi ar trebui să fie lăsată o perioadă de graţie pentru fiecare ministru să realizeze toate acele măsuri".

Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close