Antena 3 Politică Ilie Sârbu nu mai e senator. Ce s-a întâmplat cu socrul lui Ponta

Ilie Sârbu nu mai e senator. Ce s-a întâmplat cu socrul lui Ponta

20 Oct 2015   •   11:40
Ilie Sârbu nu mai e senator. Ce s-a întâmplat cu socrul lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Vicepreședintele Senatului, Augustin Mitu, a anunțat, în ședința plenului de marți, că Ilie Sârbu a demisionat din calitatea de parlamentar ca urmare a numirii sale în funcția de consilier de conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

 
Plenul Senatului a votat hotărârea de vacantare a acestui mandat cu 79 de voturi "pentru" și o abținere, informează Agerpres.
 
"Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator al lui Ilie Sârbu începând cu data de 20 octombrie 2015 și declară vacant locul de senator ales în Circumscripția electorală 37 Timiș, Colegiul Uninominal 4", prevede hotărârea aprobată marți de plenul Senatului și citită de președintele de ședință, Augustin Mitu.
 
Plenul a mai aprobat propunerea grupului PSD din Senat ca în locul lui Ilie Sârbu, care a fost membru în Comisia de apărare, să activeze Mihai Fifor, liderul de grup.
 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close