Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre ipoteza candidaturii sale la primăria Capitalei: Sunt doar glume!

Iliescu, despre ipoteza candidaturii sale la primăria Capitalei: Sunt doar glume!

Iliescu, despre ipoteza candidaturii sale la primăria Capitalei: Sunt doar glume!
27 Mar 2008   •   16:23
Ion Iliescu neagă că ar avea vreun interes pentru postul de primar al Capitalei, aşa cum a apărut în presă. Întrebat de jurnalişti dacă intră în cursa pentru primăria generală a Bucureştiului, preşedintele de onoare al PSD s-a amuzat pe seama acestor ipoteze, pe care le-a catalogat drept glume. În apărarea fostului preşedinte a sărit şi Adrian Năstase. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a fost însă mai ferm cu privire la acest subiect.

REPLICA LUI ION ILIESCU:  

?Era mult mai bine dacă cineva l-ar fi întrebat direct pe Ion Iliescu. El ar fi spus că este o glumă bună şi apoi se trecea la un alt scenariu?, a declarat Năstase.

Fostul premier nu a vrut să precizeze dacă pentru primăria Capitalei ar mai putea apărea şi un candidat surpriză, pe lângă Sorin Oprescu Oprescu şi Marian Vanghelie. ?Oprescu ar fi avut rezultate mai bune, dacă se mobilizau cei din organizaţii şi altul ar fi fost rezultatul la primărie, dar nu neglijez nici susţinerea în partid a lui Vanghelie?, a declarat Năstase.

Presa a sugerat că Ion Iliescu ar putea intra în cursa pentru Bucureşti, întrucât liderii partidului nu cad de acord asupra candidatului pentru primăria Capitalei. Conducerea PSD a spus însă că este vorba despre o intoxicare. Au mai fost vehiculate pentru postul de primar general al Bucureştiului şi alte nume: Cristian Diaconescu, Miron Mitrea sau Victor Ponta. Niciunul nu a confirmat.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close